Sound but no video

MAME Gurus come to your aide to help you. Please use the search before adding a topic. This will help cut down on having multiple topics with the same subject.
Post Reply
xenon1
Gamer
Gamer
Posts: 10
Joined: August 18th, 2008, 8:31 am
Favorite Game: Mortal Kombat 1 2 3l
Location: St Louis Mo.

Sound but no video

Post by xenon1 » September 4th, 2008, 11:00 am

I'm having a problem with the video on one game only out of all the ones I have loaded. I'm running GameEx and on my Super Puzzle Fighter game (which previously ran flawlessly)
one day while loading the game the screen started flashing through the screen settings (brightness and some others I hadn't seen) and the sliders for those adjustments slid down to zero on their own to the point the screen went all black.
Now when I load the game it loads but I can't see anything....all the coin buttons and game buttons are active but I can't see what is going on. All other games load fine. Weird. Went into the original Mame install rom and its properties show the game is working fine and the gamma adjustments are at factory default.....are there different ones under GameEx?
If practice makes perfect and nobody's perfect then why practice?

User avatar
Maxrage
Guru Supreme
Guru Supreme
Posts: 154
Joined: June 21st, 2008, 11:24 pm
Favorite Game: KILLERINSTINCT
Location: Just outside Chicago
Contact:

Re: Sound but no video

Post by Maxrage » September 4th, 2008, 4:00 pm

try holding f2 when the game is booting might work

xenon1
Gamer
Gamer
Posts: 10
Joined: August 18th, 2008, 8:31 am
Favorite Game: Mortal Kombat 1 2 3l
Location: St Louis Mo.

Re: Sound but no video

Post by xenon1 » September 11th, 2008, 8:04 am

.....tried the F2 but no luck.....guess I'll try deleting the Rom
from the folder and putting it back in.
If practice makes perfect and nobody's perfect then why practice?

Post Reply