Frontends

MAME Gurus come to your aide to help you. Please use the search before adding a topic. This will help cut down on having multiple topics with the same subject.
Post Reply
skarilla
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: June 7th, 2015, 2:58 am

Frontends

Post by skarilla » June 7th, 2015, 3:04 am

Does anyone know how to switch between a mame frontend and a jukebox frontend on the some machine?

User avatar
Incito
Founder
Founder
Posts: 2097
Joined: June 5th, 2008, 3:20 pm
Favorite Game: Marvel vs. Capcom 2
Location: Metro City
Contact:

Re: Frontends

Post by Incito » June 9th, 2015, 11:42 am

You need to use a real frontend like gameex for example. There are others too that do the same.

skarilla
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: June 7th, 2015, 2:58 am

Re: Frontends

Post by skarilla » June 10th, 2015, 10:27 am

I'm using maximus arcade, do you know if that has that funtionality?

Post Reply