Mame Mount cue file inside emulator by command

Although we like to keep it MAME only here, if you just HAVE to post about other emus, then here you go.
Post Reply
andi9999
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: July 17th, 2016, 9:25 am

Mame Mount cue file inside emulator by command

Post by andi9999 » July 20th, 2016, 5:25 am

Hello,

maybe someone can help:

I try to load a .BIN Image for Philips CD-1 Emulator in MAME UI 64 by command:

This command starts MAME with the CD-I Emu. In window mode its possible to mount an .cue file for the Game, it needs an Hardreset to recognize the mounted file and run it:

Code: Select all

mameui64.exe cdimono1 -skip_gameinfo -nowindow
I tried to automount the game image. Thats not possible :

Code: Select all

mameui64.exe cdimono1 -skip_gameinfo -nowindow "dir/game.cue"
mameui64.exe cdimono1 -skip_gameinfo -nowindow "%1"
I only read about .chd files for mount by command line. No way to start Images by Frontend Rom Collection Browser in Kodi ?
:starwars:

User avatar
Incito
Founder
Founder
Posts: 2094
Joined: June 5th, 2008, 3:20 pm
Favorite Game: Marvel vs. Capcom 2
Location: Metro City
Contact:

Re: Mame Mount cue file inside emulator by command

Post by Incito » July 21st, 2016, 9:05 am

What game or games are you trying this on?
What MAME version are you running?

I need to try some stuff out, but will be pointless unless I have a similar setup as you.

andi9999
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: July 17th, 2016, 9:25 am

Re: Mame Mount cue file inside emulator by command

Post by andi9999 » July 22nd, 2016, 2:16 am

Hi,

I have MameUI64 v0.175 and try to mount games like :

Hotel Mario.bin
Hotel Mario.cue
Link The Faces of Evil (UE)(CDi).bin
Link The Faces of Evil (UE)(CDi).cue
Zelda - The Wand of Gamelon (USA, Europe).bin
Zelda - The Wand of Gamelon (USA, Europe).cue
Zelda's Adventure (CD-i).bin
Zelda's Adventure (CD-i).cue


Inside Philips CD-I Emu I can mount the .cue files and Hardreset to run the Images.

Thank you for your help.

User avatar
Incito
Founder
Founder
Posts: 2094
Joined: June 5th, 2008, 3:20 pm
Favorite Game: Marvel vs. Capcom 2
Location: Metro City
Contact:

Re: Mame Mount cue file inside emulator by command

Post by Incito » July 25th, 2016, 8:28 am

Sorry, been super busy (working 2 jobs). I will try to get to this soon.

Post Reply